Tevékenységeink Magyarországon

Felvilágosítjuk az embereket az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatáról, és ezáltal megmutatjuk nekik, hogy milyen egy olyan világban élni, amelynek az alapja a tolerancia és a béke.

Eszközeink, melyek segítik tevékenységeinket:

  • 30 alapvető emberi jogokat tartalmazó füzetek, melyek érthetően és egyszerűen bemutatják jogainkat és ismertetik azok lényeges elemeit.
  • 30 videó minden egyes emberi jogról, melyek segítségünkre vannak abban, hogy jobban el tudjuk képzelni e jogok működését a hétköznapi életben.
  • Az emberi jogok története videónk nagyon jól szemlélteti az emberi jogok kialakulását és a történelem során létre jött változásait.
  • Oktatói csomagunk, mely tartalmazza az oktatói kézikönyvet, a 30 emberi jogokat ábrázoló plakátokat, DVD-inket az emberjogi videóinkkal és felvilágosító füzeteket.

Eszközeink és tevékenységeink díjmentesek mindenki számára.

Emberjogi felvilágosító füzetosztások

Budapesten kéthetente tartunk emberjogi füzetosztást leginkább a Nyugati téren. Vidéki nagyvárosainkban évente 2-3 alkalommal rendezünk felvilágosító akciókat.

Emberjogi videóink vetítése köz-, és magán területeken

Lehetőség van rá, hogy emberjogi videóinkat felvilágosítás céljából vetíteni tudják például magánrendelőkben, fitnesz termekben, várókban, vagy egyéb tereken, ahol erre igény van.
Nézd meg ezeket a videókat >>

Emberi jogi szemináriumok

Önkénteseink ingyenesen tartanak emberjogi szemináriumokat, ismertető előadásokat kérés szerint Budapesten és vidéken egyaránt.
Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a következő szemináriumról >>

Oktató programunk pedagógusok, iskolák számára

Oktatói programunk keretében összeállítottunk egy olyan 11 részből álló 45 perces óravázlatot, melynek segítségével egy pedagógus könnyedén és szórakoztatóan tudja átadni a gyermekeknek az emberi jogok ismeretét és annak betartásának fontosságát.
Hatását tekintve növeli a gyerek körében a toleranciát és az elfogadást és erősíti a csapatszellemet.
Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudd meg, hogy Te mit tehetsz >>

Békefelvonulás a Béke Világnapján

Minden évben szeptember 21-én ünnepeljük a Béke Világnapját.
Mivel az Egyetemes Emberi Jogok létre jöttét a béke és a tolerancia védelem ösztönözte, ezért a Béke Világnapja hetén minden évben Békefelvonulást, utcabálokat szervezünk Budapest utcáin, hogy felhívjuk a figyelmet ezen értékek fontosságára.